Legend World Wide Miljenik potrošačaLegend World Wide – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Odeća i proizvodi od tekstila”

U sredu, 27. marta 2024. godine, u Velikoj sali Medija centra, po četvrti put su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Odeća i proizvodi od tekstila” osvojio je brend Legend World Wide.

Priznanje „Miljenik potrošača“ primila je gđa Aleksandra Minić, marketing menadžerka kompanije Legend World Wide. Priznanje je uručila gđa Maja Anokić, predsednica Centra potrošača Srbije.

U konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.500 najpoznatijih brendova koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizuje udruženje “Moja Srbija” uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda, u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji„, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor“ i „Dobročinitelj„. Akcija „Moj izbor“ je usmerena ka podsticanju razvoja domaće proizvodnje i promociji najboljih domaćih proizvoda, dok je cilj akcije „Dobročinitelj“ isticanje najodgovornijih kompanija i organizacija u našoj zemlji.