Centroproizvod Moj izbor 2010

Kompanija Centroproizvod je dobitnik zlatne medalje Moj izbor, kao najomiljeniji proizvođač u Srbiji u 2010. godini.

– Nagrada koju danas primam u ime kompanije Centroproizvod za nas ima veliki značaj, jer su nam je dodelili oni čije nam je mišljenje najvažnije, a to su naši potrošači. Izuzetno me raduje što upravo oni prepoznaju kvalitet naših proizvoda i ukazuju nam poverenje čime doprinose ostvarenju svrhe našeg postojanja – stvaranju najkvalitetnijih proizvoda i očuvanju velikog broja zadovoljnih kupaca. Ova nagrada ne predstvalja samo priznanje, već obavezu da i dalje radimo na tome da kvalitet ostane tajna dobrog ukusa – rekao je generalni direktor Centroproizvoda Nemanja Popov prilikom preuzimanja nagrade.

Začin C, lider na tržištu spada u proizvode koji imaju najlojalnije potrošače. Vrednosno učešće Začina C na tržištu začina iznosi preko 40 odsto. Veliki broj priznanja i medalja na međunarodnim sajmovima koje je osvojio Začin C takođe potvrđuju jedinstveni kvalitet ovog proizvoda.

Kompanija Centroproizvod postala je prepoznatljiva kao jedno od najuspešnijih domaćih preduzeća koje stalno ulaže u kvalitet svojih proizvoda, tehničku i tehnološku opremljenost, nove proizvode i edukaciju zaposlenih. (Economy.rs, 14. decembar 2010)