Zlatiborac Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Zlatiborac – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Meso i mesne prerađevine”

U četvrtak, 13. maja, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Meso i mesne prerađevine” osvojio je brend Zlatiborac.

„Kompanija Zlatiborac je osnovana sa idejom da se kroz neprekidnu modernizaciju i primenu savremenih tehnologija, zadrži tradicionalan koncept proizvodnje zlatiborskih suvomesnatih proizvoda. Specifičnost regije i klimatskih uslova sela Mačkat, prirodan proces sušenja mesa na bukovom drvetu, uz primenu jedinstvene recepture, doprineli su da se Zlatiborac izdvoji na tržištu, ne samo Srbije i zemalja u okruženju, već i na inostranim tržištima. Drugim rečima, potrošači su prepoznali kvalitet i nagrađuju nas svojim poverenjem i priznanjima i van granica naše zemlje. Međutim, nama najdraže nagrade dolaze od potrošača u Republici Srbiji. Biti jedanaest godina uzastopno omiljeni brend potrošača u Srbiji, nosilac priznanja „Moj izbor” u kategoriji „Meso i mesne prerađevine”, a sada i nosilac titule „Miljenik potrošača” velika je čast, ali i obaveza za sve nas u kompaniji Zlatiborac. Ovo priznanje pred nas postavlja obavezu da nastavimo da radimo kao i do sada. Hvala potrošačima što prepoznaju naše napore da svaki put nadmašimo sebe i pružimo im kvalitet više. Upravo oni, potrošači, jesu u fokusu, na početku i na kraju svakog našeg poslovnog poduhvata,“ izjavila je Dijana Savić, menadžer korporativnih poslova kompanije Zlatiborac.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.