Zaječarsko pivo Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Zaječarsko – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Pivo”

U četvrtak, 13. maja, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Pivo” osvojio je brend Zaječarsko kompanije Heineken Srbija.

Prema rečima Tamare Pajević, Group Brand Manager u kompaniji HEINEKEN Srbija, koja je u ime dobitnika primila nagradu, „Zaječarsko pivo je autentičan domaći proizvod i biser istočne Srbije koji poštuje i neguje tradiciju“.

„Veliko nam je zadovoljstvo što su nam potrošači u Srbiji ukazali poverenje i zahvaljujući njima je naš brend poneo priznanje ‘Miljenik potrošača’“, naglasila je Pajević.

Kako je objasnila, „veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i recepture ovog piva, omogućili su da Zaječarsko više puta bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno pivo u Srbiji“.

„U godinama koje su pred nama“, najavila je Pajević, „nastavićemo da negujemo kvalitet i nastojati da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato“.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.2021. godine