Začin C Nestle Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Začin C – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima”

U četvrtak, 7. aprila 2022. godine, u Skupštini grada Beograda, po drugi put su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima” osvojio je brend Začin C.

U konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.500 najpoznatijih brendova koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.

Priznanje „Miljenik potrošača“ primila je gđa Milica Stevanović, Brand Manager Culinary kompanije Nestle. Priznanje je uručila gđa Vera Vida, predstavnica Centra potrošača Srbije.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizuje udruženje “Moja Srbija” uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda, u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji„, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor“ i „Dobročinitelj„. Akcija „Moj izbor“ je usmerena ka podsticanju razvoja domaće proizvodnje i promociji najboljih domaćih proizvoda, dok je cilj akcije „Dobročinitelj“ isticanje najodgovornijih kompanija i organizacija u našoj zemlji.