Rubin Miljenik potrošača Najbolje u SrbijiRubin – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Vino”

U četvrtak, 13. maja 2021. godine, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Vino” osvojio je brend Rubin.

„Rubin je domaći brend istorijske vrednosti koji se uspešno adaptira novim vremenima i potrebama potrošača poštujući svoju tradiciju i vrednosti koje se neguju više od šest decenija.
Potrošači u Srbiji su još jednom pokazali da prepoznaju vrednost i veličinu našeg brenda i zahvaljujući njima Rubin je ponosno poneo priznanje ’Miljenik potrošača’ u kategoriji Vina. Ovo priznanje je najveća nagrada za naš tim koji vredno radi i kontinuirano ulaže u kvalitet. O tome svedoči i veliki portfolio poizvoda, u kom se u kategoriji vina posebno ističu naša visokokvalitetna premium vina i vina sa pečatom u koja se ulaže posebna pažnja.
Ovo priznanje je velika čast, ali i odgovornost za Rubin, jer nam daje motivaciju da u godinama koje slede opravdamo poverenje i odbranimo nagradu koja nam je dodeljena. Zahvalni smo našim vernim potrošačima i ponosni smo što biraju Rubin”, istakla je Tijana Marović, Brand Manager u kompaniji Rubin.

Akciju „Miljenik potrošača“, u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ organizovalo je udruženje “Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda i u saradnji sa Centrom potrošača Srbije. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.