Bambi Plazma Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Plazma – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Slatkiši”

U četvrtak, 13. maja, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Slatkiši” osvojio je brend Plazma kompanije Bambi.

„Svi mi u kompaniji Bambi smo izuzetno ponosni na priznanja koja Plazma osvaja, ali nam je veoma drago da je Plazma prvi brend koji je dobitnik nagrade ‘Miljenik potrošača’ u kategoriji ‘Slatkiši’.
Osvajanjem ove nagrade, Plazma je još jednom potvrdila da je odlikuje nezamenljivi kvalitet kojem se veruje već više od 50 godina. Zahvalnost dugujemo svim potrošačima koji nam iz generacije u generaciju ukazuju svoje poverenje, ali i udruženju Moja Srbija na pokretanju jedne ovakve nagrade.
U godinama koje dolaze, Plazma će nastaviti da iznenađuje i dodatno raduje svoje potrošače, jer je Plazma sve što ti treba,“ izjavio je Nemanja Brković, menadžer za korporativne komunikacije kompanije Bambi.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.