Frikom Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Frikom – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Voće i povrće”

U četvrtak, 7. aprila 2022. godine, u Skupštini grada Beograda, po drugi put su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Voće i povrće” osvojio je brend Frikom.

U konkurenciji za nagradu našlo se oko 1.500 najpoznatijih brendova koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.

Priznanje „Miljenik potrošača“ primila je gđa Dijana Savić, menadžer internih i eksternih komunikacija kompanije Frikom. Priznanje je uručila gđa Vera Vida, predstavnica Centra potrošača Srbije.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizuje udruženje “Moja Srbija” uz podršku Centra potrošača Srbije i Grada Beograda, u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji„, u okviru koje se odvijaju i akcije „Moj izbor“ i „Dobročinitelj„. Akcija „Moj izbor“ je usmerena ka podsticanju razvoja domaće proizvodnje i promociji najboljih domaćih proizvoda, dok je cilj akcije „Dobročinitelj“ isticanje najodgovornijih kompanija i organizacija u našoj zemlji.