Forma Ideale Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Forma Ideale – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Nameštaj”

U četvrtak, 13. maja 2021. godine, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Nameštaj” osvojio je brend Forma Ideale.

„Veliko nam je zadovoljstvo i čast što su našoj kompaniji potrošači poklonili poverenje, a posebno što je reč o prvoj dodeli priznanja ‘Miljenik potrošača’ za omiljene brendove na tržištu Srbije. Ovo je za nas još jedna potvrda kvaliteta, ali pre svega potvrda pažljivo, sada već 26. godinu, građenog odnosa sa potrošačima. Značaj nagrade je za nas veliki, jer je organizacija ‘Moja Srbija’ već pokazala da stoji iza važnih projekata, a prepoznajemo i da delimo bliske vizije, jer su i za nas potrošači i njihovo mišljenje najvažniji parametar u planiranju daljeg poslovanja”, rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.