Dunav osiguranje Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Dunav osiguranje – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Osiguravajuća društva”

U četvrtak, 13. maja 2021. godine, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Osiguravajuća društva” osvojila je kompanija „Dunav osiguranje“.

Priznanje je ispred Kompanije Dunav osiguranje primila predsednica Izvršnog odbora, Ivana Soković, koja je istakla da ovo priznanje predstavlja najbolji podsticaj i potvrdu uspešnog poslovanja Kompanije.

„Prilagođavajući se novonastalim okolnostima i prateći tržište osiguranja i potrebe klijenata, ’Dunav osiguranje’ kontinuirano radi na unapređenju usluga, a ovo priznanje potvrda je da se trud isplati. Pored poslovnih uspeha, ovu ponosnu titulu ’Miljenika potrošača’ dugujemo našoj društvenoj zajednici i svima onima koji su nam ukazali poverenje.
U skladu sa sloganom Kompanije „Prijatelj ostaje prijatelj“, ponosni smo što smo opravdali poverenje potrošača, koje predstavlja najbolji podsticaj da i u narednom periodu istrajemo u našoj misiji podrške društvenoj zajednici i onima koji su njen najvažniji deo“, rekla je Ivana Soković.

Akciju „Miljenik potrošača“, u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“, organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku Grada Beograda i u saradnji sa Centrom potrošača Srbije. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.