Dijamant Miljenik potrošača Najbolje u Srbiji

Dijamant – dobitnik priznanja „Miljenik potrošača“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi”

U četvrtak, 13. maja 2021. godine, u Skupštini grada Beograda, po prvi su svečano uručena priznanja “Miljenik potrošača” za omiljene brendove na tržištu Srbije.

Isključivo na osnovu glasova potrošača, titulu „Miljenik potrošača” u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi” osvojio je brend Dijamant.

„U fokusu poslovanja kompanije Dijamant su potrošači i njihove potrebe, a priznanja koja nam oni dodeljuju za nas su od posebne važnosti, jer su dokaz konstantnog kvaliteta koji nudimo tržištu.
Naravno, svaka nagrada dodatni je podsticaj i obaveza da nastavimo da unapređujemo naše proizvode u svim segmentima i opravdamo poverenje koje nam se ukazuje.
Priznanje ‘Miljenik potrošača’ je potvrda dugogodišnjeg iskustva i znanja koje primenjujemo u radu, ali i liderske pozicije Dijamanta na tržištu, koju verujemo da ćemo zadržati i u budućem poslovanju, ostajući sinonim za kvalitet, iskustvo, tradiciju i inovaciju,“ izjavila je Vida Putnik, marketing menadžer kompanije Dijamant.

Akciju „Miljenik potrošača“ organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku Grada Beograda. U konkurenciji za nagradu našlo se 1 500 brendova u 30 kategorija. Nominovani su najpoznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze.